fbpx
Van harte welkom

We zijn blij dat u voor ons hebt gekozen om deze mooie streek van Limburg te ontdekken. U zal merken dat wij ons uiterste best zullen doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

 

Deze brochure geeft u de meeste informatie over uw verblijf en bevat ook alle wettellijk verplichte meldingen. De meeste informatie lijkt voor u misschien wel evident maar voor andere gasten is dit misschien niet zo.

 

Wij houden van een persoonlijke omgang, dus met héél veel plezier staan wij voor u klaar om u verdere vragen te beantwoorden.

Moest er onverhoopt iets niet naar wens zijn, laat u het ons dan even weten? Dan kunnen we het waarschijnlijk wel op het moment zelf oplossen. Achteraf is dit voor ons onmogelijk.

 

We wensen u een zéér fijn verblijf toe.

Inchecken en uitchecken

Uw kamer is de dag van aankomst beschikbaar vanaf 15 uur.

De dag van vertrek vragen we u om uw kamer te verlaten ten laatste om 10:30 uur. Er is geen mogelijkheid om later uit te checken. Er wordt een forfaitair bedrag van € 35 per begonnen uur aangerekend wanneer er toch later wordt uitgecheckt. Dat bedrag geven wij aan de mensen die ons helpen bij het poetsen om hun te bedanken dat ze hun planning moeten omgooien.

WiFi

U kan het netwerk Maretak Gast vinden in de lijst beschikbare netwerken. Toegang verkrijgt u met het wachtwoord (...). We gebruiken meerdere wifiversterkers om een ruimer signaal te hebben. Wanneer u merkt dat het signaal vertraagt, is er waarschijnlijk een conflict tussen twee versterkte signalen, in det geval is het raadzaam om uw wifi even aan en uit te zetten.

Ontbijt

Bij uw overnachting is ook een ontbijt inbegrepen. Dat staat voor u klaar in het restaurant tussen 8 uur en 9:45 uur.

Wanneer u een diëet volgt, houden wij daar graag rekening mee als u ons dat bij reservatie laat weten of ten laatste 24 uur op voorhand.

Elke dag tussen 8:00 en 9:45 zijn warme dranken inbegrepen in de prijs van uw verblijf.

Het is voor ons ontzettend belangrijk dat het u aan niets ontbreekt maar we proberen ook verkwisting tegen te gaan. We voorzien per twee personen drie witte broodjes, één waldkornbroodje en twee botercroissants. Als het voor u wat meer mag zijn, laat het ons dan weten, we bakken met plezier meer af. Gewoon brood staat altijd klaar op het buffet.

Restaurant

Elke avond kan u bij ons dineren in ons knus restaurantje. Onze menu wisselt dagelijks en biedt altijd enkele keuzes aan. Reserveren is nodig en dat kan tot de dag zelf voor 12 uur.

In ons hotelletje werken wij liever met het concept "Bed, breakfast & diner". Dat betekent dat we van 27 april tot 2 november en ook alle feestdagen en (verlengde) weekends het hele jaar door aan al onze gasten vragen om minstens één keer tijdens hun verblijf bij ons te blijven dineren, dit zullen we altijd al bij reservatie met u besproken hebben en bevestigd hebben in de bevestigingsmail die u van ons ontving.

We vinden het fijn als u aan tafel kan komen tussen 18:30 en 20 uur. Om 22:30 sluiten we het restaurant af om onze gasten en onszelf nachtrust te kunnen garanderen.

Wanneer u een diëet volgt, houden wij daar graag rekening mee als u ons dat bij reservatie laat weten of ten laatste 24 uur op voorhand.

De tarieven van het restaurant worden duidelijk vermeld op de menukaart, aarzel niet om bij twijfel hierover meer informatie te vragen.

Het restaurant is niet toegankelijk voor mensen die niet bij ons overnachten, tenzij ze te gast zijn van gasten die wel bij ons verblijven. De fiscale wetgeving verplicht ons om al wat er genuttigd is te factureren op de eindafrekening van onze hotelgasten.

Privé-wellness

In ons hotelletje is er ook een privé-wellness.

Onze wellness wordt enkel privé verhuurd, dat betekent dus dat u de deur achter u sluit en u kan geniet en van uw eigen stukje paradijs.

Binnen

 • Regendouche 
 • Massagedouche
 • Sauna
 • Relaxruimte

Overdekt buiten

 • Koudwaterton
 • Jacuzzi
 • Zwemspa

Buiten

 • Relaxruimte buiten
 • Siervijver
 •  

Naast het privé-gebruik van onze faciliteiten voorzien wij ook handdoeken, badslippers, badjassen en producten. Er is ook een minibar voorzien, waar u iets te drinken kan nemen, deze dranken zijn niet in de prijs inbegrepen, de prijzen zijn duidelijk geafficheerd aan de minibar zelf.

 

De wellness kan enkel voor minimum twee uur gereserveerd worden, op voorhand reserveren is nodig. Tenzij u voor een wellness- of kuurarrangement hebt gekozen is het gebruik van de wellness niet inbegrepen in uw prijs.

 

De wellness is dagelijks open van 8:00 tot 23 uur onder voorbehoud van beschikbaarheid.

 

Aan de wellness zelf is er een ruimte waar u zich kan omkleden, sommige gasten vinden het comfortabeler om dat op hun kamer te doen wat natuurlijk geen enkel probleem is.

Tarieven

Twee uur / Twee personen € 100
Per extra uur € 30
Extra persoon € 13

Esthetiek

Bij ons kan u ook terecht voor heerlijke lichaamsverzorging. De professionele handen van Eveline zorgen ervoor dat u als herboren wordt en volledig tot rust komt.

 

MASSAGES

Hoofd, nek en schouders 40 minuten / € 40

Hoofd, nek, schouders rug en benen 60 minuten / € 60

GELAATSVERZORGING

60 minuten / € 55

Harsen van het gelaat is mogelijk, maar niet in deze prijs en tijd inbegrepen

PRAKTISCH

Behandelingen kunnen enkel op reservatie.

Duo - massages zijn niet mogelijk.

Minibar

U kan tijdens uw verblijf steeds iets te drinken nemen uit de minibar. De prijzen zijn duidelijk geafficheerd aan de minibar zelf. Op de minibar ligt er een blad waarop u kan noteren wat u genomen hebt, dit wordt dan verrekend op uw eindafrekening. Voor warme dranken kan u terecht bij het koffieapparaat in het restaurant, plateau met tassen staan er op de minibar. Elke dag tussen 8:00 en 9:45 zijn warme dranken inbegrepen in de prijs van uw verblijf.

 

Als u koos voor een arrangement waar de dranken bij het diner zijn inbegrepen hebt u ook recht op een welkomstdrankje, u kiest dus vrij tijdens u verblijf een drankje kiezen. Om te vermijden dat we dit dubbel aanrekenen vragen we u om dit niet te noteren op het blad.

In het wandel-en fietsarrangement is elke dag het eerste drankje inbegrepen en hoeft u dat dus niet te noteren.

Er staat aan de minibar in het salon ook een mand met zoute en zoete versnaperingen. Ijsjes en mixed-drinks zijn geafficheerd en verkijgbaar op verzoek.

Aan het onthaal vindt u een koelkastje met flessen drank in PET verpakking om mee te nemen op uitstap. Wat u daaruit neemt kan u ook noteren op het blad in het salon.

We willen we u bedanken om geen eigen meegenomen dranken bij ons te nuttigen. Moest u dit toch doen, kan dit enkel in uw kamer en dus niet in de gemeenschappelijke ruimtes. Het gebruik van de koeling en het gebruik van onze glazen is enkel voor bij ons aangekochte dranken. 

Zwembad

Achter het salon is er in onze tuin een openluchtzwembad. Daar staan ook enkele tafels en stoelen onder een afdakje en ook enkele ligzetels op het grasperkje.

Het gebruik van het zwembad is inbegrepen in de prijs van uw verblijf. Van de eerste lentezon tot de laatste dag van de nazomer wordt het zwembad bijverwarmd. Op eenvoudig verzoek kunnen wij grote handdoeken voorzien zodat u die van uw kamer hiervoor niet hoeft te gebruiken.

Badkledij en douchen voor het zwembad is gewenst. Als u drie keer duwt op de doucheknop komt er warm water uit.

U kan altijd  van het zwembad gebruik maken, maar tussen 22 uur en 8 uur vragen we natuurlijk dat u de rust van onze andere gasten en buren extra te respecteert De zwembadverlichting gaat automatisch uit om 23 uur.

Roken en drinken is enkel toegelaten aan de tafeltjes, niet in het zwembad of op het gazon.

Zwanger?

Een welgemeende proficiat! We houden graag zoveel mogelijk rekening met wat u met uw gynecoloog hebt besproken. Floris zal altijd met u de menu overlopen en aanpassen, misschien hebt u zelf een specifiek ‘goestinkje’ waar we voor kunnen zorgen. Ook bij het ontbijt zijn alle voedingswaren voor u geschikt en stellen we u verschillende geschikte eierbereidingen voor.

We hebben een zwangerschapskussen beschikbaar als u dat wenst.

Kranten

Op de tafel aan het onthaal liggen verschillende dagverse kranten klaar. Op zaterdag brengt de postbode vaak de weekendkranten wat later. Als u de krant na het lezen terug legt, kunnen ook de andere gasten hier van gebruik maken.

Recensies

Veel van onze gasten hebben voor dat ze bij ons reserveerde al even op het internet naar beoordelingen gekeken van mensen die al bij ons verbleven. Ook wij lezen die graag regelmatig na.

Natuurlijk krijgen wij liever een schouderklopje, maar we zullen het nooit erg vinden als u eventuele punten van kritiek online neerschrijft. We vinden het wel vreemd als u dat zou doen zonder dat u het tijdens uw verblijf niet aan ons hebt gemeld en niet de kans hebt gegeven eventuele ontevredenheden op te lossen of toe te lichten.  

Uw kamer

Onze kamers hebben elk de naam en zijn voorzien van een foto van een mooie toeristische bezienswaardigheid uit de buurt. We helpen u graag op weg als u meer informatie wenst.

Aangezien de beide gebouwen op de erfgoedlijst staan en wij dus niet aan de structuur van het gebouw mogen komen, hebben wij één kamer op het gelijkvloers en zijn alle andere kamers enkel bereikbaar via een (wentel)trap. We houden graag zoveel mogelijk rekening met de mobiliteit van onze gasten, maar kunnen enkel een garantie geven met wat er bij reservatie werd aangeven.

Op elke kamer is er ook een TV met digitale televisie en er is ook Netflix beschikbaar. Deze kan u bedienen met de aanwezige afstandsbediening. Aarzel niet om hierover uitleg te vragen of een defect te melden. Er is ook digitale televisie aanwezig in het salon, ook met Netflix. Op de televisie in het salon kan u ook genieten van PlaySports met Eleven Sports en Streamz.  Daar kan u ook gebruik maken van terugkijkTV (tot 7 dagen).

 

Elke kamer is voorzien van een eigen bad-of douchekamer. Elke kamer heeft ook een eigen wastafel en toilet. Er wordt ook per persoon een grote en een kleine handdoek en een glas voorzien. Een voetmatje en badproducten staan ook voor u klaar. Ook van een haardroger kan u gebruik maken. Wanneer één van deze zaken zou ontbreken of als u nog iets anders mist, brengen we dat onmiddellijk in orde als u het ons even laat weten. De afzuiging is gekoppeld aan de lichtschakelaar.

Al onze stopcontacten geven wisselstroom van 220V, er zijn reisstekkers beschikbaar aan het onthaal. De stopcontacten zijn ook voorzien van een USB poort voor het geval u uw telefoon of andere toestellen zo wilt opladen.

Elke kamer is minstens voorzien van alle verplichte faciliteiten binnen de comfortclassificatie die ons door Toerisme Vlaanderen werd toegekend
(hotel ** Superior B&B ***).

Roken, brandveiligheid en vuur

In het gebouw heerst er een ontzettend strikt vuur -en rookverbod. U kan altijd roken aan het zwembad, of in de fietsenstalling. Op het terras op de binnenkoer kan u ook roken als er geen ontbijt of diner wordt geserveerd.

We vinden het niet kunnen dat u andere gasten, ons gezinnetje of ons eigendom in gevaar brengt. Het niet respecteren van de rookrichtlijnen verplicht ons er dus toe om u onmiddellijk verdere toegang te weigeren tot onze zaak, de politie te verwittigen en een forfaitaire schadevergoeding te vragen van € 750 die wij dan integraal zullen doorstorten naar het brandwondencentrum van Nederoverheenbeek.

Het maken van vuur is uitdrukkelijk verboden op de kamers, dus zeker ook geen kaarsjes ontsteken a.u.b. Ook het opladen van de batterij van uw electrische fiets mag niet gebeuren op de kamer, daarvoor voorzien wij veel stopcontacten in de fietsenstalling.

Elk stopcontact naast uw bed heeft twee USB-poorten, als u uw toestellen wilt opladen is het brandveiliger om daar gebruik van te maken in plaats van uw lader. Wanneer u uw toch lader gebruikt, laat die dan niet onbeheerd in het stopcontact zitten.

 

De brandmelders die in elke kamer hangen herkennen het verschil tussen rook en waterdamp en zijn zeer fijn afgesteld. Het vooralarm gaat af wanneer de branddetectie wordt gemanipuleerd.

Nuttige telefoonnummers

Onthaal buiten de openingsuren (...) of (...)

Ambulance / Brandweer Dringend 112

Politie Dringend 101

Antigif Centrum 070 / 245 245

Brandwonden Centra 02 / 268 62 00

Card Stop 070 / 170 170

Huisartsenpraktijk Bloemendael 089/ 79 03 00

HuisartsenWachtpost Maasland 089/ 75 75 75

Politiezone Maasland 089/ 56 92 11

Tele-onthaal 106
Wachtdienst algemeen tandarts 090339969

Wachtdiensten apothekers 0903/ 99 000
Zelfmoord preventie 1813
Elk vermoeden van geweld telt! 1712

Nagenieten

Aan het onthaal kan u verschillende dranken, wijnen en producten kopen uit de streek. We hebben er ook al verpakt in geschenkverpakkingen. Als u iets koopt, krijgt u een draagtas van visit Limbrug.

De wekkertjes die naast u bed staan kan u daar ook aankopen.

Cadeaubonnen

U kan bij ons ook terecht voor cadeaubonnen. Wij werken die graag wat mooier af. Wanneer u deze tijdens uw verblijf bij ons aankoopt, krijgt u  5% korting. Via onze website kan u deze ook aankopen, dan bezorgen we u deze per post. Als u ze dringender wenst te geven, sturen we ze u toe per e-mail.

E.H.B.O.

Natuurlijk hopen wij dat u het niet nodig gaat hebben, maar onder de versterker aan het onthaal zijn er verbandkoffers beschikbaar. Op verzoek kunnen we u helpen aan de courante geneesmiddelen, pleisters, brandwondenzalf, zonnecrême en aftersun.

Wat te doen bij brand

Het brandalarm gaat nooit af zonder reden. Op veel verschillende plaatsen in het hotel en op elke kamer zijn er automatische branddedecties geplaatst. Wanneer u zelf brand zou vaststellen kan u het brandalarm laten afgaan door op de noodknop te duwen die u op de overloop of in sommige kamers vindt.

Wanneer het brandalarm afgaat en u kan dit op een veilige manier doen, trek de badjas aan en verlaat zo snel mogelijk het gebouw. Uw leven is zo veel belangrijker dan materiële zaken, laat alles achter en breng uzelf in veiligheid. De deur aan het onthaal zal u altijd naar buiten laten en de grotere houten poort kan altijd vanaf de binnenkoer geopend worden.

Om het de hulpdiensten niet nog moeilijker te maken, vragen we om te verzamelen aan de overkant van het gebouw zodat zij en wij kunnen zien of iedereen wel uit het gebouw is.

Wanneer u niet op een veilige manier het pand kan verlaten, sluit u dan op in uw kamer met de deur dicht maar niet op slot. Elke kamerdeur is een brandvertragende deur die een brand voldoende vertraagt om u door de hulpdiensten te helpen evacueren.

De brandweer wordt niet automatisch verwittigd bij brand, dit kan door het noodnummer 112 te bellen.

Er is een brandblusapparaat aanwezig op de overloop van de draaitrap, onder de tafel met toeristische brochures, aan de minibar en aan de deur van de toegang tot de privéruimtes.

Het gebouw mag pas terug betreden worden nadat het brandpaneel werd nagekeken en alle meldingen van plaatsen van brandmelding fysiek werden nagekeken en op het paneel bevestigd als veilig.

Betalen

Voor u en ons gemak wordt alles afgerekend bij het uitchecken. Er dient dus niets tijdens uw verblijf betaald te worden. We zullen een overzichtelijke eindfactuur hebben opgesteld die we samen even overlopen.

U kan ons betalen met cash, Bankcontact, Maestro, Visa, Mastercard, V-pay, Maaltijdcheques van Monenzo, Payconiq of American Express.

Eventueel betaalde waarborgen en cadeaubonnen worden ook verrekend op de eindfactuur. Als het eindsaldo in uw voordeel is, wordt dit saldo de dag van vertrek overgeschreven op de rekening langs waar de waarborg werd betaald.

We moeten niets hebben dat niet van ons is, bij onduidelijkheid of betwisting over uw eindafrekening kan u ons ook altijd achteraf nog contacteren.

 

Bij uitchecken overlopen wij even met u uw globale factuur, wij geven u deze ook mee samen met het betaalbewijs. Zo zijn we alletwee in regel met de fiscale wetgeving.

Sleutel en toegang kamer

De toegang tot de kamer hebt u enkel voor de aan u toegewezen kamer en mag enkel gebeuren door de personen die aanwezig waren bij het inchecken. Externe personen waar u mee afspreekt kunnen aan het onthaal op u wachten. Omdat u reserveerde in een hotel bent u wettelijk verplicht om ’s nacht bij ons te verblijven.
Als u op uitstap vertrekt bent u vrij om uw kamersleutel bij ons achterte laten zodat u deze niet kan verliezen. Enkel omwille van housekeeping zal er iemand uw kamer betreden, wij zullen er op toezien dat niemand anders op uw kamer komt maar waardevolle spullen kan u ook bij ons in bewaring geven.

Vergeet u niets?

Bij het verlaten van de kamer is het beter dat u even nakijkt of u niets vergeet. Het meest vergeten zijn de telefoonladers, wat er in de zakken van de badjassen blijft zitten, hygiëneproducten en kledingstukken tussen de lakens.

Moest het toch onverhoopt toch gebeuren, zullen wij dit opsturen naar het afgesproken adres. Enkel de portkosten vragen u dan te betalen. Na overschrijving naar ons van € 10 brengen wij dit naar de post. Het verschil storten wij u terug.

Thuis iets vergeten?

Geen probleem, dat is iedereen al wel eens overkomen. Wij voorzien daarom in het mandje aan het onthaal tandenborstels, kammen, schoenpoetssponsjes en scheergerief voor éénmalig gebruik. Deze worden u gratis aangeboden, natuurlijk enkel voor gebruik bij ons.

Vlakbij aan de Rijksweg is er ook een Zeeman en Kruidvat waar u aan een goedkopere prijs zwemkledij, bescherming tegen de zon en dergelijke kan kopen.

Verlichting ‘s nachts

De noodverlichting geeft ’s nachts voldoende gedempt licht in alle ruimtes.

Ecologie en energie

Ook wij ondervinden de zeer hoge en stijgende kosten voor energie en hebben al veel geïnvesteerd om zo energiezuinig te werken. We hopen dat u meehelpt om deze kosten zo veel als mogelijk beheersen. We vinden het natuurlijk belangrijk dat u ten volle kan genieten en stimuleren daarom dus ook het gebruik om voor uzelf een zo groot mogelijk comfort te bereiken.

 

De lichten laten branden bij afwezigheid is niet nodig. Ook in de gemeenschappelijke toiletten vragen we u het licht terug te doven na gebruik.

Wij hebben geïnvesteerd in stille warm/koud airco’s die meer dan genoeg capaciteit hebben voor de oppervlakte van uw kamer. Hierdoor moeten die maar kort draaien om op uw kamer binnen enkele minuten al de gewenste temperatuur te hebben. Het is zinloos deze heel de dag te laten draaien als u op daguitstap vertrekt. Hopelijk begrijpt u dat wij deze zullen uitzetten als u dit zelf zou vergeten zijn te doen.

 

Sluit ook het raam als u de airco gebruikt.

 

De airco’s in de gemeenschappelijke delen laten wij indien nodig heel de dag draaien, daarom vragen wij om de deuren gesloten te houden.

Privacy

Wij zijn wettelijk verplicht het woonadres te noteren van iedereen die bij ons overnacht. Bij reservatie gaf u een aantal persoonlijke gegevens aan ons door. Uw bankgegevens en adres krijgen we soms ook pas na ontvangst van een waarborg maar meestal hebben we het u al gevraagd bij uw reservatie.

We vinden het belangrijk dat u weet wat wij doen met uw gegevens. Door bij ons te reserveren, hetzij rechtstreeks, hetzij via een ander platform hebt u immers al uitdrukkelijk toestemming geven voor deze wijze van gegevensverwerking.

Uw gegevens worden bij ons veilig bewaard en nooit doorgegeven aan andere mensen. De enige uitzondering hierop zijn natuurlijk officiële instanties als die het wettelijk recht hebben deze op te vragen.

Uw e-mail adres kan door ons wel worden gebruikt voor het versturen van een nieuwsbrief, in elke nieuwsbrief is er een link waarmee u zich kan uitschrijven.

Alle andere gegevens worden door ons enkel bewaard om de reservatie en uw verblijf te kunnen organiseren en om aan de wettelijke administratieve verplichtingen te voldoen.

Onze administratieve gegevens

Commerciële benaming

Hotel de Maretak & Wellness la Myrrhe

Zakelijke benaming

Hubert, Floris Edgard

Zaakvoerders

Eveline Geelen & Floris Hubert

Begindatum inschrijving KBO

3 januari 2011

Adres

Watermolenstraat 20, 3650 Dilsen – Stokkem

E-mail

info@hotelmaretak.be

Telefoon

+32 (0) 89 75 78 38

Website

http://www.hotelmaretak.be

Ondernemingsnummer

BE 0831.855.568

B.T.W.-nummer

Vestigingseenheid

BE 831.855.568

2.194.029.439

Bank

KBC

BIC

KREDBEBB

IBAN / bankrekening

BE04 7310 3774 8331

Toeristische vergunning

H.3.00959.6

FAVV toelating

AER/LIM/016994

RSZ

1876770-54

Lidnummer HoReCa Vlaanderen

L1500375-215V

Lunchpakket

U kan bij ons lunchpakketen verkrijgen indien u deze ten laatste de dag ervoor voor 12 uur besteld. In uw lunchpakket zit een belegd broodje, een stuk fruit, een koek, een flesje frisdrank en een flesje water. Een lunchpakket kost € 12,5.

Fiets-en vespaverhuur

U kan via ons fietsen of vespa’s huren bij Fietsen vespaverhuur Maro uit Maaseik. Bij voorkeur reserveert u die ten laatste de dag ervoor bij ons onder voorbehoud van beschikbaarheid. De fietsen worden hier geleverd en terug opgehaald. Wij zijn niet verantwoordelijk voor deze service, wij zijn enkel een tussenpersoon.

Fiets

€ 12,5 / dag

Electrische fiets

€ 30 / dag

Tandem

€  30 / dag

Vespa Ochtendroute (9-12)

€ 45.00

Vespa Namiddagroute (13-18)

 € 60.00

Vespa Dagverhuur (10-18):

€ 70.00

Extra persoon op de Vespa

€ 10

Housekeeping

Wanneer u langer als één nacht bij ons verblijft, gaan wij elke dag tussen 10:30 en 13:00 uur even op uw kamer om alles terug op te frissen en de handdoeken te verversen. Als u langer als vijf dagen bij ons verblijft, wisselen wij ook de lakens. Laat ons weten indien u dit niet wenst.

Aangeboden diensten

Wij bieden ook tegen betaling een was-en strijkdienst aan. Ook het bestellen van tickets, reserveren in een restaurant behoort tot de mogelijkheid.

Wij hebben goede contacten met verschillende fietsherstellers, ook daar helpen we u graag mee op weg.

 

Wij drogen gratis uw kleren moest u tijdens uw uitstap in een regenbui terecht zijn gekomen.

Toiletten

Elke kamer heeft zijn eigen toilet, er zijn gemeenschappelijke toiletten in het halletje aan het onthaal richting salon. De rechterkant is het damestoilet dat ook aangepast is aan rolstoelpatiënten. Aan de linkerkant vindt u het herentoilet. Dank om de lichten na gebruik terug te doven.

Parkeren

Wij beschikken niet over een eigen privéparking; U kan uw auto veilig parkeren aan de beide straatkanten. Bedankt om de opritten van onze buren ruim vrij te houden.

Fietsen

Wij hebben verschillende fietsroutes uitgestippeld die van hier uit vertrekken. Vraag er gerust naar. De dichtstbijzijnde knooppunten zijn 48 en 49. Die kan u alletwee bereiken als u bij ons naar links vertrekt. Van tijd tot tijd veranderen de knooppunten. De meest actuele kaart hangt uit aan de fietsenstalling of kan u nakijken in de fietskaarten die aan het onthaal te koop zijn.

Koelen en vriezen

Er is gratis koeling beschikbaar om medicatie of aangekochte (streek)producten op te bergen. Bandages of koelelementen steken we op verzoek in onze vriezer. Herinner er ons wel even aan zodat die niet vergeten worden.

Tevredenheid en klachten

Hoewel wij ons uiterste best doen om uw verblijf perfect te laten verlopen en aan uw verwachtingen te willen voldoen binnen onze comfortklassificatie en prijssetting, kan het natuurlijk altijd zijn dat er iets misloopt of niet naar wens is. We appreciëren het ten zeerste als u ons dat onmiddellijk zou melden, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Spreek ons aan op het moment zelf, achteraf iets aanpassen is écht onmogelijk.

Fietsenstalling

Op de binnenkoer in de houten constructie kan u uw fietsen veilig stallen. In de balken zijn meerdere stopcontacten voorzien. Omwille van brandveilgheid verzoeken we u om de batterij van uw elektrische fiets in de fietsenstalling op te laden en niet op de kamer.

Elke avond wordt de buitentoegang afgesloten, de fietstenstalling is steeds toegankelijk.

Wanneer u de fietstassen van uw fiets doet en de fietsen dicht genoeg bij elkaar zet, is er plaats genoeg voor iedereen.

Nachttoegang

Tussen 22:00 uur en 8 uur is het hotel enkel toegankelijk via het kleine poortje. U hebt daarvoor de grijze sleutel nodig die aan uw kamersleutel is bevestigd. Met diezelfde grijze sleutel kan u ook de buitendeur aan het onthaal openen. doen. De deur van het onthaal laat u tijdens deze uren ook zonder sleutel naar buiten, om terug binnen te komen hebt u wel de grijze sleutel nodig.

Toeristische informatie

Aan het onthaal kan u best veel toeristische informatie vinden en natuurlijk kunnen wij u ook helpen met tips in de buurt. We hebben ook meerder wandel-en fietskaarten te koop.

De toeristische dienst van Dilsen-Stokkem is gelegen aan het Maascentrum de Wissen, Medaerstraat 24, 3650 Dilsen-Stokkem

Onthaal

Het onthaal is elke dag geopend van 7:30 uur tot 13 uur en van 15 tot 22 uur.
Tussen 13 en 15 uur eten wij zelf even en rusten we uit. Enkel in uitzonderlijk dringende redenen komen wij aan het onthaal als u twee keer op het belletje duwt.

Buiten de onthaaluren kan u ons bereiken op (...) of (...).

Nachtrust

Bedankt om tussen 22 en 8 uur de rust van onze andere gasten te respecteren. U kan hier aan meehelpen door stiller naar uw kamer te gaan, het geluid van de televisie niet zo hard te zetten en niet te luid te praten.

Tarieven

Hotel

Deze tarieven zijn enkel geldig bij rechtstreekse boekingen, het bedrag dat we afgesproken hebben in de bevestigingsmail is altijd de juiste.

 

In ons hotelletje werken wij liever met het concept "Bed, breakfast & diner". Dat betekent dat we van 27 april tot 2 november en ook alle feestdagen en (verlengde) weekends het hele jaar door aan al onze gasten vragen om minstens één keer tijdens hun verblijf bij ons te blijven dineren. Dit zullen we met u besproken hebben bij reservatie en bevestigd hebben in de bevestigingsmaail en maakt integraal deel uit van de verkoopsovereenkomst die we samen afsloten.

Op weekdagen buiten deze periode kan u er voor kiezen om toch geen enkele keer bij ons te blijven dineren.

€120/nacht/2-persoonskamer, inclusief ontbijt
€105/nacht/1-persoonskamer, inclusief ontbijt


weekdagen van 3 november tot 26 april
€110/nacht/2-persoonskamer, inclusief ontbijt
€95/nacht/1-persoonskamer, inclusief ontbijt

 

Privé-Wellness

2 uur voor twee personen

€ 100

Per extra uur

€ 30

Per extra persoon

€ 13

 

Esthetiek

Ontspannende massage 40 minuten

€ 40

Ontspannende massage 60 minuten

€ 60

Gelaatsverzorging 50 minuten

€ 55

 

De prijzen van de dranken zijn duidelijk geafficheerd aan de minibar in het salon en de minibar in de privé-wellness.

De prijzen van het eten en de dranken in het restaurant zijn duidelijk aangeduid op de menukaart.
Het restaurant is enkel toegankelijk voor hotelgasten.

Onze verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing. Deze zijn verkrijgbaar op onze website of op eenvoudig verzoek.

Deze tarieven zijn van toepassing vanaf 1 januari 2022

Tarieven arrangementen

We hebben verschillende arrangementen uitgewerkt, vanaf een verblijf van twee dagen geven die u een mooi voordeel.

Deze tarieven zijn enkel geldig bij rechtstreekse boekingen, het bedrag dat we afgesproken hebben in de bevestigingsmail is altijd de juiste.

 

RELAX

 • Welkomstdrankje uit onze minibar
 • Overnachting met ontbijt
 • Elke avond een drie-gangen keuze diner, inclusief aperitief van het huis, huiswijnen, waters en koffie of thee
 • Per twee dagen twee uur gebruik van de privé-wellness (bij een on-even aantal dagen wordt uw sessie gewoon met een uur verlengd)

€290/nacht/2-persoonskamer
 €213/nacht/1-persoonskamer

HALF PENSION

 • Welkomstdrankje uit onze minibar
 • Overnachting met ontbijt
 • Elke avond een drie-gangen keuzemenu

€210/nacht/2-persoonskamer
€153/nacht/1-persoonskamer

HALF PENSION PLUS

 • Welkomstdrankje uit onze minibar
 • Overnachting met ontbijt
 • Elke avond een drie-gangen keuzemenu
 • Aperitief van het huis, huiswijnen, water en koffie of thee tijdens het diner

€250/nacht/2-persoonskamer
€153/nacht/1-persoonskamer

CULINAIR

 • Fles cava bij aankomst uit onze minibar
 • Overnachting met ontbijt
 • Twee avonden een viergangen keuzemenu
 • Aperitief, huiswijnen, water en koffie of thee tijdens het diner

€280/nacht/2-persoonskamer
€190/nacht/1-persoonskamer

 

 

 

WANDELEN

 • Welkomstdrankje uit onze minibar
 • Overnachtingen met ontbijt
 • 3 Wandelkaarten naar keuze van het Nationaal Park en de wandelkaart met wandelroutes in Dilsen-Stokkem
 • Elke dag, na het wandelen, een drankje uit de minibar
 • Elke avond een drie-gangen keuze diner, inclusief aperitief van het huis, huiswijnen, waters en koffie of thee

€263/nacht/2-persoonskamer
€200/nacht/1-persoonskamer

FIETSEN

 • Welkomstdrankje uit onze minibar
 • Overnachtingen met ontbijt
 • Fietskaart van Limburg
 • Fietskaart van de Maasvallei met voorgestelde routes
 • Elke dag, na het fietsen, een drankje uit de minibar
 • Elke avond een drie-gangen keuze diner, inclusief aperitief van het huis, huiswijnen, waters en koffie of thee

€263/nacht/2-persoonskamer
€200/nacht/1-persoonskamer

Wij kunnen voor u fietsen reserveren en bij het hotel laten leveren: €12,5/fiets/dag of €30/elektro/dag

VALENTIJN

 

° Overnachting met ontbijt
° 4-gangen diner inclusief dranken (aperitief van het huis, huiswijnen, waters, koffie en thee)
° Valentijnsgeschenkje op de kamer
° 10% korting op de privé wellness

€270/2-persoonskamer

Rolstoeltoegankelijkheid

Eén kamer op het gelijkvloers is volledig ingericht voor rolstoelpatiënten. Het gelijkvloers tot aan het zwembad heeft het A+ label voor toegankelijkheid. De hellingsgraad via het poortje van de nachtingang is aangepast voor verbeterde rolstoeltoegang. Met de grijze sleutel die u samen met uw kamersleutel ontvangt, kan u dat poortje altijd gebruiken.

De twee grotere tafels in het restaurant zijn verhoogd zodat uw rolstoel daar comfortabeler onder past.

Dagje shoppen

Als u van plan bent om in Maasmechelen Village of Roermond outlet te shoppen, kan u bij ons kortingkaarten bekomen of een QR-code scannen wat u extra voordelen biedt.

Aclimatisatie

Uw kamer beschikt over airconditioning waarmee u de temperatuur zowel warmer als kouder kan instellen. Dit doet u met de witte afstandsbediening die naast uw bed hangt.

Wij hebben geïnvesteerd in stille warm/koud airco’s waarvan de capaciteit meer dan sterk genoeg is voor de oppervlakte van uw kamers. Hierdoor moeten die maar kort op volle capaciteit draaien en zal uw kamer binnen enkele minuten de gewenste temperatuur bereiken. Het is dus zinloos deze te laten draaien als u op daguitstap vertrekt. U begrijpt hopelijk dat wij deze uitzetten als u dit zelf zou vergeten te doen.

Televisie

Alle kamers zijn voorzien van een smart-tv met digitale televisie en toegang tot Netflix. De televisie kan u bedienen met de afstandsbediening die aanwezig is op elke kamer. U hebt ook toegang tot het internet via uw televisie. Op de televisie in het salon kan u ook genieten van PlaySports met Eleven Sports en Streamz. Daar kan u ook gebruik maken van terugkijkTV (tot 7 dagen).

Netflix

Wanneer u op uw afstandsbediening op de knop ‘Netflix’ duwt zal u zien dat Netflix opstart. U kan dan eerst kiezen voor Nederlands, Frans, Engels of Duits. Als u uw eigen Netflix aanmeldgegevens zou gebruiken, vergeet dan niet uit te loggen bij vertrek. Op de televisie in het salon kan u ook genieten van PlaySports met Eleven Sports en Streamz.

Zenderlijst

 

001 vtm

002 één

003 VIER

004 Canvas

005 Q2

006 VIJF

007 Vitaya

008 TV Limburg (Limburg)

009 CAZ

010 Kanaal Z

011 Play Sports Demo

012 Ketnet

013 FOX

014 ZES

015 Discovery Vl.

016 Nat. Geographic

017 TLC

018 Comedy Central

019 MTV

020 Njam!

021 Viceland

022 Plattelands TV

026 BBC Entertainment

029 Disney Channel Vl.

030 vtm KIDS JR

031 Nickelodeon/Spike

032 Nick Jr

033 Baby TV

034 vtm KIDS

037 MENT TV

038 Disney Junior

039 Q-music

040 Stories

042 vlaamsparlement.tv

043 Cartoon Network

044 Xite

045 Dobbit TV

050 Stingray Classica

051 Evenaar

062 BBC One HD
100 NPO 1

101 NPO 2

102 NPO 3

 

 

120 BBC One

121 BBC Two

130 La Une

131 La Deux

132 RTL TVI

133 Club RTL

134 Plug RTL

135 AB3

137 Radio Contact Vision

138 La Trois

150 TF1

151 France 2

152 France 3

153 France 4

154 France 5

155 ARTE Belgique

156 TV 5 Monde

158 France Ô

159 Sundance TV FR

170 ARD

171 ZDF

175 RTL Television

176 VOX

177 n-tv

180 RAI Uno

181 TVE Internacional

184 TRT Turk

185 TV Polonia *

187 Mediaset Italia

188 The Israëli Network

190 Play Sports Dagpas

191 2M Maroc

192 Al Maghreb TV

210 Eurosport 1

211 Eurosport 2

314 Shorts TV

354 Animal Planet

401 CNN

402 CNBC Europe

403 BBC World News

404 Al Jazeera English

405 Euronews

407 Bloomberg

410 RT

411 CGTN

 

 

 

RADIOZENDERS

881 NPO 3FM

882 NPO Radio 1

883 NPO Radio 2

884 NPO Radio 4

886 France Culture

887 France Inter

888 France Musique

890 BBC Radio 1

891 BBC Radio 2

892 BBC Radio 3

893 BBC World Service

895 WDR 2

896 WDR 3

897 WDR 4

898 WDR 5

899 1LIVE

900 Radio 1

901 Radio 2 Vlaams Brabant

902 MNM

903 Studio Brussel

904 Klara

905 Klara Continuo

906 MNM Hits

907 VRT NWS

909 Sporza

910 Q-music radio

911 JOE fm

912 Radio Maria

913 TOPradio

914 Radio 2 Antwerpen

915 Radio 2 Limburg

916 Radio 2 Oost Vlaanderen

917 Radio 2 West Vlaanderen

918 Radio Nostalgie

919 ROXX

920 La Première

921 VivaCité

922 Musiq3

923 Pure FM

924 Classic21

926 Bel RTL

927 Radio Contact

928 Mint

929 Radio France Internationale

930 Family Radio

935 BRF1

936 Radio Judaïca

941 Hit FM

942 Zen