fbpx
Van harte welkom

We zijn blij dat u voor ons hebt gekozen om deze mooie streek van Limburg te ontdekken. U zal merken dat wij ons uiterste best zullen doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.
Deze brochure geeft u de meeste informatie over uw verblijf en bevat ook alle wettelijk verplichte meldingen. De meeste informatie lijkt voor u misschien wel evident maar voor andere gasten is dit misschien niet zo.
Wij houden van een persoonlijke omgang, dus met héél veel plezier staan wij voor u klaar om u verdere vragen te beantwoorden.
Moest er onverhoopt iets niet naar wens zijn, laat u het ons dan even weten? Dan kunnen we het waarschijnlijk wel op het moment zelf oplossen. Achteraf is dit voor ons onmogelijk.
We wensen u een zéér fijn verblijf toe.

Eveline, Gilles & Floris

Inchecken en uitchecken

Uw kamer is de dag van aankomst beschikbaar vanaf 15 uur.

De dag van vertrek vragen we u om uw kamer te verlaten ten laatste om 10:30 uur. Er is geen mogelijkheid om later uit te checken. We vonden het fijn dat we uw kamer op tijd klaar konden maken en zouden dat ook graag voor de gasten na u doen. Voor onze medewerkers is het ook belangrijk dat ze voldoende tijd krijgen om hun werk te doen. Mogen we u dus vriendelijk maar uitdrukkelijk vragen om het uur van uitchecken te respecteren?

WiFi

U kan het netwerk Maretak Gast vinden in de lijst beschikbare netwerken. Toegang verkrijgt u met het wachtwoord (...). We gebruiken meerdere wifiversterkers om een ruimer signaal te hebben. Wanneer u merkt dat het signaal vertraagt, is er waarschijnlijk een conflict tussen de twee versterkte signalen, in dat geval is het raadzaam om uw wifi even aan en uit te zetten.

Ontbijt

Tenzij door u anders gereserveerd, is er bij uw overnachting een ontbijt inbegrepen. Dat staat voor u klaar in het restaurant tussen 8 uur en 9:45 uur.

Wanneer u een dieet volgt, houden wij daar graag rekening mee als u ons dat bij reservatie laat weten of ten laatste 24 uur op voorhand.

Elke dag tussen 8:00 en 9:45 zijn alle warme dranken inbegrepen in de prijs van uw verblijf.

Het is voor ons ontzettend belangrijk dat het u aan niets ontbreekt maar we proberen ook verkwisting tegen te gaan. We voorzien per twee personen drie witte broodjes, één waldkornbroodje en twee croissants of chocoladekoeken. Als het voor u wat meer mag zijn, laat het ons dan weten, we bakken met plezier meer af. Gewoon brood staat altijd klaar op het buffet.

Restaurant

Elke avond kan u bij ons dineren in ons knus restaurant. Onze menu wisselt dagelijks en biedt altijd enkele keuzes aan. Reserveren is noodzakelijk en dat kan tot de dag zelf voor 12 uur.

Sommige periodes van het jaar worden onze kamers eerst voorbehouden voor mensen die ook reserveren in  ons restaurant. Dit zullen we altijd al bij reservatie met u besproken hebben en bevestigd hebben in de bevestigingsmail die u van ons ontving. Uw reservatie vervalt en de annulatievoorwaarden worden toegepast indien u deze afspraak nadien toch nog zou wijzigen.

Wanneer u een dieet volgt, houden wij daar graag rekening mee als u ons dat bij reservatie laat weten of ten laatste 24 uur op voorhand.

De tarieven van het restaurant worden duidelijk vermeld op de menukaart, aarzel niet om bij twijfel hierover meer informatie te vragen.

Het restaurant is niet toegankelijk voor mensen die niet bij ons overnachten tenzij ze te gast zijn van gasten die wel bij ons verblijven. De fiscale wetgeving verplicht ons om al wat er genuttigd is te factureren op de eindafrekening van onze hotelgasten.

We vinden het fijn als u aan tafel kan komen tussen 18:30 en 20 uur. Om 22:30 ronden we af in het restaurant en salon om onze andere gasten en onszelf nachtrust te kunnen garanderen.

Privé-wellness

In ons hotelletje is er ook een privé-wellness.
Onze wellness wordt enkel privé verhuurd, dat betekent dus dat u de deur achter u sluit en u kan geniet en van uw eigen stukje paradijs.

Binnen
• Regendouche
• Massagedouche
• Sauna
• Relaxruimte
Overdekt buiten
• Koudwaterton
• Jacuzzi
• Zwemspa
Buiten
• Relaxruimte buiten
• Siervijver
Naast het privégebruik van deze faciliteiten voorzien wij ook handdoeken, badslippers, badjassen en producten. Er is ook een minibar voorzien, waar u iets te drinken kan nemen, deze dranken zijn niet in de prijs inbegrepen, de prijzen zijn duidelijk geafficheerd aan de minibar zelf. Aan de wellness zelf is er een ruimte waar u zich kan omkleden, sommige gasten vinden het comfortabeler om dat op hun kamer te doen wat natuurlijk geen enkel probleem is.
De wellness kan enkel voor minimum twee uur gereserveerd worden, op voorhand reserveren is nodig. Tenzij u voor een wellness- of kuurarrangement hebt gekozen is het gebruik van de wellness niet inbegrepen in uw prijs.
De wellness is dagelijks open van 8 tot 23 uur onder voorbehoud van beschikbaarheid.
Tarieven
Twee uur / Twee personen € 120
Per extra uur € 30
Extra persoon € 15

Esthetiek

Bij ons kan u ook terecht voor heerlijke lichaamsverzorging. De professionele handen van Eveline zorgen ervoor dat u als herboren wordt en volledig tot rust komt.

MASSAGES
Hoofd, nek en schouders
40 minuten / € 40
Hoofd, nek, schouders rug en benen 60 minuten / € 60


GELAATSVERZORGING
60 minuten / € 55
Harsen van het gelaat is mogelijk, maar niet in deze prijs en tijd inbegrepen.


PRAKTISCH
Behandelingen kunnen enkel op reservatie.
Duo - massages zijn niet mogelijk.

Minibar

 

 

 

 

 


U kan tijdens uw verblijf steeds iets te drinken nemen uit de minibar.

De prijzen zijn duidelijk geafficheerd aan de minibar zelf. Op de minibar ligt er een blad waarop u kan noteren wat u genomen hebt in de kolom van uw kamernaam, dit wordt dan verrekend op uw eindafrekening.

Voor warme dranken kan u terecht bij het koffieapparaat in het restaurant, plateau met tassen staan er op de minibar.

Elke dag tussen 8:00 en 9:45 zijn warme dranken inbegrepen in de prijs van uw verblijf.

 

Als u koos voor een arrangement van minimum twee dagen hebt u ook recht op een welkomstdrankje, u kiest dan vrij om tijdens uw verblijf een aangeboden drankje te kiezen. Om te vermijden dat we dit aanrekenen, vragen we u om het welkomstdrankje niet te noteren op het blad. Gebruikte glazen en lege flesjes kan u gewoon op de minibar zetten, wij ruimen daar regelmatig op.

In het wandel- en fietsarrangement is er elke dag een consumptie uit de minibar inbegrepen, dat drankje hoeft u dus ook niet te noteren.

Er staat aan de minibar in het salon ook een mand met zoute en zoete versnaperingen. Ijsjes, aperitieven en mixed-drinks zijn verkrijgbaar op verzoek.

Aan het onthaal vindt u een koelkastje met flessen drank in PET verpakking om mee te nemen op uitstap. Wat u daaruit neemt kan u ook noteren op het blad in het salon.

We willen u bedanken om geen eigen meegenomen dranken en eten bij ons te nuttigen. Moest u dit toch doen, kan dit enkel in uw kamer en dus niet in de gemeenschappelijke ruimtes. Het gebruik van de koeling en het gebruik van onze glazen is enkel bedoeld voor de bij ons aangekochte dranken. 

Op bepaalde dranken uit de minibar wordt er een andere B.T.W.-percentage gehoffen dan op de dranken met bediening in het restaurant. De wetgeving laat niet toe dat dranken uit de minibar genuttigd worden in het restaurant tijdens het ontbijt of diner.

Zwembad

Achter het salon is er in onze tuin een openluchtzwembad. Daar staan ook enkele tafels en stoelen onder een afdakje en ook enkele ligzetels op het grasperkje.

Het gebruik van het zwembad is inbegrepen in de prijs van uw verblijf. Van de eerste lentezon tot de laatste dag van de nazomer wordt het zwembad bijverwarmd. U vindt grote handdoeken in de kast achter de deur naast het glazen raam. U kan ze na gebruik daar ook op de grond leggen.

Als u de buitendouche gebruikt, kan het zijn dat er pas warm water uitkomt als u een drietal keer op de doucheknop hebt geduwd.

U kan altijd  van het zwembad gebruik maken, maar tussen 22 uur en 8 uur vragen we natuurlijk dat u de rust van onze andere gasten en buren extra respecteert. De zwembadverlichting gaat automatisch uit om 23 uur. Roken en drinken is enkel toegelaten aan de tafeltjes, niet in het zwembad of op het gazon.

Zwanger?

Een welgemeende proficiat! We houden graag zoveel mogelijk rekening met wat u met uw gynaecoloog hebt besproken. Floris zal altijd met u de menu overlopen en aanpassen, misschien hebt u zelf een specifiek ‘goestinkje’ waar we voor kunnen zorgen. Ook bij het ontbijt zijn alle voedingswaren voor u geschikt en stellen we u verschillende geschikte eierbereidingen voor.
We hebben een zwangerschapskussen beschikbaar als u dat wenst.

Kranten

Op de tafel aan het onthaal liggen verschillende dagverse kranten klaar. Op zaterdag brengt de postbode vaak de weekendkranten wat later. Als u de krant na het lezen terug legt, kunnen ook de andere gasten hier van gebruik maken.

Uw kamer
 

 

Onze kamers hebben elk de naam en zijn voorzien van een foto van een mooie toeristische bezienswaardigheid uit de buurt.

We helpen u graag op weg als u meer informatie wenst.

Aangezien de beide gebouwen op de erfgoedlijst staan en wij dus niet aan de structuur van het gebouw mogen komen, hebben wij maar één kamer op het gelijkvloers en zijn alle andere kamers enkel bereikbaar via een (wentel)trap. We houden graag zoveel mogelijk rekening met de mobiliteit van onze gasten, maar kunnen enkel een garantie geven met wat er bij reservatie werd aangeven.

Op elke kamer is er ook een TV met digitale televisie, er is ook Netflix beschikbaar. De TV kan u bedienen met de aanwezige zwarte afstandsbediening. Aarzel niet om hierover uitleg te vragen of een defect te melden.

Er is ook digitale televisie aanwezig in het salon, ook met Netflix. Op die televisie kan u ook genieten van PlaySports met Eleven Sports en Streamz.  Daar kan u ook gebruik maken van terugkijkTV (tot 7 dagen).

Elke kamer is voorzien van een eigen bad-of douchekamer. Elke kamer heeft ook een eigen wastafel en toilet. Er wordt per persoon een grote en een kleine handdoek en een glas voorzien. Een voetmatje, een haardroger en badproducten zijn ook voorzien. Wanneer één van deze zaken zou ontbreken of als u nog iets anders mist, brengen we dat graag onmiddellijk in orde als u het ons even laat weten. De afzuiging is gekoppeld aan de lichtschakelaar.

Al onze stopcontacten geven wisselstroom van 220V, er zijn reisstekkers beschikbaar aan het onthaal. De stopcontacten naast uw bed zijn ook voorzien van een USB poort voor het geval u uw telefoon of andere toestellen zo wilt opladen.

Elke kamer is minstens voorzien van alle verplichte faciliteiten binnen de comfortclassificatie die ons door Toerisme Vlaanderen werd toegekend
(hotel ** Superior en B&B ***).

Roken en brandveiligheid

In het gebouw heerst er een ontzettend strikt vuur -en rookverbod. U kan altijd roken/vapen aan het zwembad, of in de fietsenstalling. Op het terras op de binnenkoer kan u ook roken als er geen ontbijt of diner wordt geserveerd.

We vinden het niet kunnen dat u andere gasten, ons gezinnetje of ons eigendom in gevaar brengt door toch binnen te roken. Het niet respecteren van de rookrichtlijnen verplicht ons er dus toe om u onmiddellijk verdere toegang te weigeren tot onze zaak en de politie te verwittigen.

Het maken van vuur is uitdrukkelijk verboden op de kamers, dus zeker ook geen kaarsjes ontsteken a.u.b. De brandweer vraagt ook om het opladen van de batterij van uw elektrische fiets niet op de kamer te doen, daarvoor hebben wij veel stopcontacten in de fietsenstalling voorzien.

De brandmelders die in elke kamer hangen herkennen het verschil tussen rook en waterdamp en zijn zeer fijn afgesteld. Het vooralarm gaat af wanneer de branddetectie wordt gemanipuleerd.

Nuttige telefoonnummers

Onthaal buiten de openingsuren (...)
Ambulance / Brandweer Dringend 112
Politie Dringend 101
Antigif Centrum 070 / 245 245
Brandwonden Centra 02 / 268 62 00
Card Stop 070 / 170 170
Huisartsenpraktijk Bloemendael 089/ 79 03 00
Huisartsen Wachtpost Maasland 089/ 75 75 75
Politiezone Maasland 089/ 56 92 11
Tele-onthaal 106
Wachtdienst algemeen tandarts 0903/39969
Wachtdiensten apothekers 0903/ 99 000
Zelfmoord preventie 1813
Elk vermoeden van geweld telt! 1712

Nagenieten

Aan het onthaal kan u verschillende dranken, wijnen en producten kopen uit de streek. We hebben er ook al verpakt in geschenkverpakkingen. Als u iets koopt, krijgt u een draagtas van visit Limburg.

De wekkertjes die naast u bed staan kan u daar ook aankopen.

U kan bij ons ook terecht voor cadeaubonnen. Wij werken die graag wat mooier af. Wanneer u deze tijdens uw verblijf bij ons aankoopt, krijgt u  5% korting. Via onze website kan u deze ook aankopen, dan bezorgen we u deze per post. Als u ze dringender wenst te geven, sturen we ze u toe per e-mail.

Cadeaubonnen

U kan bij ons ook terecht voor cadeaubonnen. Wij werken die graag wat mooier af. Wanneer u deze tijdens uw verblijf bij ons aankoopt, krijgt u  5% korting. Via onze website kan u deze ook aankopen, dan bezorgen we u deze per post. Als u ze dringender wenst te geven, sturen we ze u toe per e-mail.

E.H.B.O.

Natuurlijk hopen wij dat u het niet nodig gaat hebben, maar onder de versterker aan het onthaal zijn er verbandkoffers beschikbaar. Op verzoek kunnen we u helpen aan de courante geneesmiddelen, pleisters, brandwondenzalf, zonnecrème en after sun.

Wat te doen bij brand

Het brandalarm gaat nooit af zonder reden. Op veel verschillende plaatsen in het hotel en op elke kamer zijn er automatische branddedecties geplaatst. Wanneer u zelf brand zou vaststellen kan u het brandalarm laten afgaan door op de noodknop te duwen die u op de overloop of in sommige kamers vindt.
Wanneer het brandalarm afgaat en u kan dit op een veilige manier doen, trek de badjas aan en verlaat zo snel mogelijk het gebouw. Uw leven is zo veel belangrijker dan materiële zaken, laat alles achter en breng uzelf in veiligheid. De deur aan het onthaal zal u altijd naar buiten laten en de grotere houten poort kan altijd vanaf de binnenkoer geopend worden.
Om het de hulpdiensten niet nog moeilijker te maken, vragen we om te verzamelen aan de overkant van het gebouw zodat zij en wij kunnen zien of iedereen wel uit het gebouw is.
Wanneer u niet op een veilige manier het pand kan verlaten, sluit u dan op in uw kamer met de deur dicht maar niet op slot. Elke kamerdeur is een brandvertragende deur die een brand voldoende vertraagt om u door de hulpdiensten te helpen evacueren.
De brandweer wordt niet automatisch verwittigd bij brand, dit kan door het noodnummer 112 te bellen.
Er is een brandblusapparaat aanwezig op de overloop van de draaitrap, onder de tafel met toeristische brochures, aan de minibar en aan de deur van de toegang tot de privéruimtes.
Het gebouw mag pas terug betreden worden nadat het brandpaneel werd nagekeken en alle meldingen van plaatsen van brandmelding fysiek werden nagekeken en op het paneel bevestigd als veilig.

Kinderen

Overnachten in ons hotel kan enkel vanaf 16 jaar. Wanneer u het hotel volledig afhuurt, zelf oplet en de verantwoordelijkheid draagt, kan hier een uitzondering op gemaakt worden. Vooral in en rond het zwembad, de wenteltrap en de toegang naar de openbare weg zijn dan aandachtspunten.

Betalen

Voor u en ons gemak wordt alles in één keer afgerekend bij het uitchecken. Er dient dus niets tijdens uw verblijf betaald te worden. We zullen een overzichtelijke eindfactuur hebben opgesteld die we samen even overlopen.
U kan ons betalen met cash, Bankcontact, Maestro, Visa, Mastercard, V-pay, Maaltijdcheques van Monenzo, Payconiq of American Express.
Eventueel betaalde waarborgen en cadeaubonnen worden ook verrekend op de eindfactuur. Als het eindsaldo in uw voordeel is, wordt dit saldo de dag van vertrek overgeschreven op de rekening langs waar de waarborg werd betaald.
We moeten niets hebben dat niet van ons is, bij onduidelijkheid of betwisting over uw eindafrekening kan u ons ook altijd achteraf nog contacteren.
Bij uitchecken overlopen wij even met u uw globale factuur, wij geven u deze ook mee samen met het betaalbewijs. Zo zijn we alle twee in regel met de fiscale wetgeving.

Sleutel en toegang kamer

De toegang tot de kamer hebt u enkel voor de aan u toegewezen kamer en mag enkel gebeuren door de personen die aanwezig waren bij het inchecken. Externe personen waar u mee afspreekt kunnen aan het onthaal op u wachten. Volgens onze toeristische vergunning bent u verplicht om ’s nacht bij ons te verblijven. Wij mogen en willen geen verhuur voor enkele uren aanbieden of toelaten.
Als u op uitstap vertrekt bent u vrij om uw kamersleutel bij ons achter te laten zodat u deze niet kan verliezen. Enkel omwille van housekeeping zal er iemand uw kamer betreden, wij zullen er op toezien dat niemand anders op uw kamer komt maar waardevolle spullen kan u ook bij ons in bewaring geven.

Vergeet u niets?

Bij het verlaten van de kamer is het beter dat u even nakijkt of u niets vergeet. Het meest vergeten zijn de telefoonladers, wat er in de zakken van de badjassen blijft zitten, hygiëneproducten en kledingstukken tussen de lakens.
Moest het toch onverhoopt toch gebeuren, zullen wij dit opsturen naar het afgesproken adres. Enkel de portkosten vragen u dan te betalen. Na overschrijving naar ons van € 10 brengen wij dit naar de post. Het verschil storten wij u terug.

Thuis iets vergeten?

Geen probleem, dat is iedereen al wel eens overkomen. Wij voorzien daarom in het mandje aan het onthaal tandenborstels, kammen, schoenpoetssponsjes en scheergerief voor éénmalig gebruik. Deze worden u gratis aangeboden, natuurlijk enkel voor gebruik bij ons.

Vlakbij aan de Rijksweg is er ook een Zeeman en Kruidvat waar u aan een goedkopere prijs zwemkledij, bescherming tegen de zon en dergelijke kan kopen.

Verlichting ‘s nachts

De noodverlichting geeft ’s nachts voldoende gedempt licht in alle binnenruimtes. De verlichting buiten gaat automatisch uit om 23:00 uur. De verlichting op de binnenkoer gaat ’s nachts aan op beweging.

Ecologie en energie

Ook wij ondervinden de fluctuerende prijzen van energie en hebben daarom al veel geïnvesteerd om zo energiezuinig mogelijk te werken. We hopen dat u ons meehelpt om deze kosten zo veel als mogelijk te beheersen. We vinden het natuurlijk belangrijk dat u ten volle kan genieten en vragen u dus uitdrukkelijk om voor uzelf een zo groot mogelijk comfort te bereiken.

De lichten laten branden bij afwezigheid is niet nodig. Ook in de gemeenschappelijke toiletten vragen we u het licht terug te doven na gebruik.

Wij hebben geïnvesteerd in stille warm/koud airco’s die meer dan genoeg capaciteit hebben voor de oppervlakte van uw kamer. Hierdoor moeten die maar kort draaien om op uw kamer binnen enkele minuten al de gewenste temperatuur te hebben. Sluit u ook het raam als u de airco gebruikt? De airco’s heel de dag te laten draaien als u op daguitstap vertrekt of tijdens het diner is écht niet nodig. Hopelijk begrijpt u dat wij deze zullen uitzetten als u dit zelf zou vergeten zijn.

Wij hebben een circulatiepomp geplaatst waardoor u nooit lang hoeft te wachten op warm water. Momenteel laten wij die niet draaien tussen middernacht en 6:00 uur en tussen 11:30 en 15:00 uur. Tijdens die periode kan het dus zijn dat u de kraan wat langer moet laten lopen om warm water te krijgen. Onze excuses daarvoor.

De airco’s en centrale verwarming in de gemeenschappelijke ruimtes laten wij indien nodig heel de dag draaien, daarom vragen wij u om de deuren zo veel als mogelijk gesloten te houden.

Omwille van ecologische redenen zullen enkel de handdoeken die in het bad of de douche liggen vervangen worden tijdens de housekeeping.

Privacy

Wij zijn wettelijk verplicht het woonadres te noteren van iedereen die bij ons overnacht. Bij reservatie gaf u een aantal persoonlijke gegevens aan ons door. Uw bankgegevens en adres krijgen we soms ook pas na ontvangst van een waarborg maar meestal hebben we het u al gevraagd bij uw reservatie.

We vinden het belangrijk dat u weet wat wij doen met uw gegevens. Door bij ons te reserveren, hetzij rechtstreeks, hetzij via een ander platform hebt u immers al uitdrukkelijk toestemming geven voor deze wijze van gegevensverwerking.

Uw gegevens worden bij ons veilig bewaard en nooit doorgegeven aan andere mensen. De enige uitzondering hierop zijn natuurlijk officiële instanties als die het wettelijk recht hebben deze op te vragen.

Uw e-mail adres kan door ons wel worden gebruikt voor het versturen van een nieuwsbrief, in elke nieuwsbrief is er een link waarmee u zich kan uitschrijven.

Alle andere gegevens worden door ons enkel bewaard om de reservatie en uw verblijf te kunnen organiseren en om aan de wettelijke administratieve verplichtingen te voldoen.

Op sommige plaatsen aan de toegangspunten van het gebouw hebben wij gekozen voor camerabewaking als beveiliging en toegangscontrole. Deze beelden en geluiden worden kort bewaard en kunnen enkel opgevraagd worden door instanties die daar het recht toe hebben of door onszelf.

ONGEDIERTEBESTRIJDING

Wij werken samen met een bedrijf dat zorgt voor de bestrijding van vooral vliegend ongedierte. Hierdoor zou u geen last mogen ondervinden van vliegen, muggen, ... op uw kamer en in en rond het gebouw. U kan dus zonder zorgen het raam op uw kamer open laten. Wij mogen steeds vragen voor een tussentijdse interventie, laat het ons dus weten als u toch hinder ondervindt.

DRINKBAAR WATER

Het water dat uit de kranen stroomt, is drinkbaar water. Uit de minibar kan u ook flessenwater kopen.

HUISDIEREN

Huisdieren, met uitzondering van assistentiehonden zijn niet toegelaten. Onze eigen hond weet dat zij niet in het hotelgedeelte mag komen.

Onze administratieve gegevens

Commerciële benaming

Hotel de Maretak & Wellness la Myrrhe

Zakelijke benaming

Hubert, Floris Edgard

Zaakvoerders

Eveline Geelen & Floris Hubert

Begindatum inschrijving KBO

3 januari 2011

Adres

Watermolenstraat 20, 3650 Dilsen – Stokkem

E-mail

info@hotelmaretak.be

Telefoon

+32 (0) 89 75 78 38

Website

http://www.hotelmaretak.be

Ondernemingsnummer

BE 0831.855.568

B.T.W.-nummer

Vestigingseenheid

BE 831.855.568

2.194.029.439

Bank

KBC

BIC

KREDBEBB

IBAN / bankrekening

BE04 7310 3774 8331

Toeristische vergunning

H.3.00959.6

FAVV toelating

AER/LIM/016994

RSZ

1876770-54

Lidnummer HoReCa Vlaanderen

L1500375-215V

Lunchpakket

U kan bij ons lunchpakketen verkrijgen indien u deze ten laatste de dag ervoor voor 12 uur besteld. In uw lunchpakket zit een belegd broodje, een stuk fruit, een koek, een flesje frisdrank en een flesje water. Een lunchpakket kost € 12,5.

Fiets-en vespaverhuur

U kan via ons (elektrische) fietsen of vespa’s huren bij Fietsen vespa verhuur Maro uit Maaseik. Bij voorkeur reserveert u die ten laatste de dag ervoor bij ons onder voorbehoud van beschikbaarheid. De fietsen worden hier geleverd en terug opgehaald. Wij zijn niet verantwoordelijk voor deze service, wij zijn enkel een tussenpersoon. Meestal betaalt u de fietsen en/of vespa’s aan ons en zullen wij dit dan aan Maro betalen.

Housekeeping

Wanneer u langer als één nacht bij ons verblijft, gaan wij elke dag tussen 10:30 en 13:00 uur even op uw kamer om alles terug op te frissen en de gebruikte handdoeken verversen.

Er gebeurt geen housekeeping terwijl u op uw kamer bent. Als u langer als vijf dagen bij ons verblijft, wisselen wij ook de lakens. Laat ons bij het ontbijt weten indien u geen gebruik wenst te maken van deze service

Omwille van ecologische redenen zullen enkel de handdoeken die op de vloer, in het bad of de douche liggen vervangen worden tijdens de housekeeping.

Aangeboden diensten

Wij bieden ook tegen betaling een was-en strijkdienst aan. Ook het bestellen van tickets, reserveren in een restaurant behoren tot de mogelijkheid.
Wij hebben goede contacten met verschillende fietsherstellers, ook daar helpen we u graag mee op weg.
Wij drogen gratis uw kleren moest u tijdens uw uitstap in een regenbui terecht zijn gekomen.

Toiletten

Elke kamer heeft zijn eigen toilet, er zijn gemeenschappelijke toiletten in het halletje aan het onthaal richting salon. De rechterkant is het damestoilet dat ook aangepast is aan rolstoelpatiënten. Aan de linkerkant vindt u het herentoilet. Dank om de lichten na gebruik terug te doven.

Parkeren

Wij beschikken niet over een eigen privéparking; U kan uw auto veilig parkeren aan de beide straatkanten. Bedankt om de opritten van onze buren ruim vrij te houden.

Fietsen

Wij hebben verschillende fietsroutes uitgestippeld die van hier uit vertrekken. Vraag er gerust naar. De dichtstbijzijnde knooppunten zijn 48 en 49. Die kan u alletwee bereiken als u bij ons naar links vertrekt. Van tijd tot tijd veranderen de knooppunten. De meest actuele kaart hangt uit aan de fietsenstalling of kan u nakijken in de fietskaarten die aan het onthaal te koop zijn.

Koelen en vriezen

Er is gratis koeling beschikbaar om medicatie of aangekochte (streek)producten op te bergen. Bandages of koelelementen steken we op verzoek in onze vriezer. Herinner er ons wel even aan zodat die niet vergeten worden.

Tevredenheid en klachten

Hoewel wij ons uiterste best doen om uw verblijf perfect te laten verlopen en aan uw verwachtingen te willen voldoen binnen onze comfortklassificatie en prijssetting, kan het natuurlijk altijd zijn dat er iets misloopt of niet naar wens is.
We appreciëren het ten zeerste als u ons dat onmiddellijk zou melden, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Spreek ons aan op het moment zelf, achteraf iets aanpassen is écht onmogelijk.
U kan ook altijd een klacht indienen bij Toerisme Vlaanderen via logies@toerismevlaanderen.be of het telefoonnummer 02/504.04.00.

Fietsenstalling

Op de binnenkoer in de houten constructie kan u uw fietsen veilig stallen. In de balken zijn meerdere stopcontacten voorzien. Omwille van brandveiligheid verzoeken we u om de batterij van uw elektrische fiets in de fietsenstalling op te laden en niet op de kamer.

Elke avond wordt de buitentoegang afgesloten, de fietsenstalling is steeds toegankelijk. Wanneer u de fietstassen van uw fiets haalt en de fietsen dicht genoeg bij elkaar zet, is er plaats genoeg voor iedereen.

De toegang van de fietsenstalling wordt bewaakt met camera’s. Met de grijze sleutel aan uw kamersleutel hebt u toegang, de deur valt terug in het slot als u de deur sluit.

Nachttoegang

Tussen 22:00 uur en 8:00 uur is het hotel enkel toegankelijk via het kleine poortje. U hebt daarvoor de grijze sleutel nodig die aan uw kamersleutel is bevestigd. Met diezelfde grijze sleutel kan u ook de buitendeur aan het onthaal openen. doen. De deur van het onthaal laat u tijdens deze uren ook zonder sleutel naar buiten, om terug binnen te komen hebt u wel de grijze sleutel nodig.

We vragen uitdrukkelijk om de nachtrust van al onze gasten te respecteren en dus met gedempte stem en stille voetstappen naar en van uw kamer te gaan.

Toeristische informatie

Aan het onthaal kan u best veel toeristische informatie vinden en natuurlijk kunnen wij u ook helpen met tips in de buurt. We hebben ook meerder wandel-en fietskaarten te koop.

De toeristische dienst van Dilsen-Stokkem is gelegen aan het Maascentrum de Wissen, Medaerstraat 24, 3650 Dilsen-Stokkem

Onthaal

Het onthaal is elke dag geopend van 7:30 uur tot 13 uur en van 15 tot 22 uur.
Tussen 13 en 15 uur eten wij zelf even en rusten we uit. Enkel in uitzonderlijk dringende redenen komen wij aan het onthaal als u twee keer op het belletje duwt.

Buiten de onthaaluren kan u ons bereiken op (...) of (...).

Nachtrust

Bedankt om tussen 22 en 8 uur de rust van onze andere gasten te respecteren. U kan hier aan meehelpen door stiller naar uw kamer te gaan, het geluid van de televisie niet zo hard te zetten en niet te luid te praten.

Tarieven

Hotel

Deze tarieven zijn enkel geldig bij rechtstreekse boekingen, de prijs die wij bij reservatie hebben afgesproken en in de bevestigingsmail hebben bevestigd is altijd de correcte. 

In ons hotelletje werken wij liever met het concept "Bed, breakfast & diner". Dat betekent dat we van 27 april tot 1 oktober en ook alle feestdagen en (verlengde) weekends het hele jaar door aan al onze gasten vragen om minstens één keer tijdens hun verblijf bij ons te blijven dineren. Dit zullen we met u besproken hebben bij reservatie en bevestigd hebben in de bevestigingsmail. Dit maakt integraal deel uit van de verkoopovereenkomst die we samen hebben afgesloten.

Op weekdagen buiten deze periode kan u er voor kiezen om toch geen enkele keer bij ons te blijven dineren.

€ 130/nacht/2-persoonskamer, inclusief ontbijt
€ 115/nacht/1-persoonskamer, inclusief ontbijt

Weekdagen van 1 oktober tot 26 april
€ 110/nacht/2-persoonskamer, inclusief ontbijt
€ 95/nacht/1-persoonskamer, inclusief ontbijt

Privé-Wellness

2 uur voor twee personen

€ 120

Per extra uur

€ 30

Per extra persoon

€ 15

 Esthetiek

Ontspannende massage 40 minuten

€ 40

Ontspannende massage 60 minuten

€ 60

Gelaatsverzorging 50 minuten

€ 55

 

De prijzen van de dranken zijn duidelijk geafficheerd aan de minibar in het salon en de minibar in de privé-wellness.

De prijzen van het eten en de dranken in het restaurant zijn duidelijk aangeduid op de menukaart. Het restaurant is enkel toegankelijk voor hotelgasten.

Onze verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing. Deze zijn verkrijgbaar op onze website of op eenvoudig verzoek.

Deze tarieven zijn van toepassing vanaf 1 december 2022

Tarieven arrangementen

TARIEVEN ARRANGEMENTEN

We hebben verschillende arrangementen uitgewerkt die u vanaf een verblijf van twee dagen een mooie korting geven.

Deze tarieven zijn enkel geldig bij rechtstreekse boekingen, het bedrag dat we bij reservatie hebben afgesproken en in de bevestigingsmail hebben bevestigd is altijd de correcte.

RELAX

 

 

 


€ 305/nacht/2-persoonskamer
€ 228/nacht/1-persoonskamer

 • Welkomstdrankje uit onze minibar
 • Overnachting met ontbijt
 • Elke avond een drie-gangen keuze diner, inclusief aperitief van het huis, huiswijnen, waters en koffie of thee
 • Per twee dagen twee uur gebruik van de privé-wellness (bij een oneven aantal dagen wordt uw sessie gewoon met een uur verlengd)

 

HALF PENSION

 

€ 225/nacht/2-persoonskamer
€ 168/nacht/1-persoonskamer

 • Welkomstdrankje uit onze minibar
 • Overnachting met ontbijt
 • Elke avond een drie-gangen keuzemenu

 

 

 

HALF PENSION PLUS€ 265/nacht/2-persoonskamer
€ 190/nacht/1-persoonskamer

 • Welkomstdrankje uit onze minibar
 • Overnachting met ontbijt
 • Elke avond een drie-gangen keuzemenu
 • Aperitief van het huis, huiswijnen, water en koffie of thee tijdens het diner

 

 

CULINAIR

 

€ 295/nacht/2-persoonskamer
€ 205/nacht/1-persoonskamer

 • Fles cava bij aankomst uit onze minibar
 • Overnachting met ontbijt
 • Twee avonden een viergangen keuzemenu
 • Aperitief, huiswijnen, water en koffie of thee tijdens het diner

 

 

WANDELEN

 

 

 

 

€ 278/nacht/2-persoonskamer
€ 215/nacht/1-persoonskamer

 • Welkomstdrankje uit onze minibar
 • Overnachtingen met ontbijt
 • 3 Wandelkaarten naar keuze van het Nationaal Park en de wandelkaart met wandelroutes in Dilsen-Stokkem
 • Elke dag, na het wandelen, een drankje uit de minibar
 • Elke avond een drie-gangen keuze diner, inclusief aperitief van het huis, huiswijnen, waters en koffie of thee

 

 

FIETSEN

 

 

 


€ 278/nacht/2-persoonskamer
€ 215/nacht/1-persoonskamer

 • Welkomstdrankje uit onze minibar
 • Overnachtingen met ontbijt
 • Fietskaart van Limburg
 • Fietskaart van de Maasvallei met voorgestelde routes
 • Elke dag, na het fietsen, een drankje uit de minibar
 • Elke avond een drie-gangen keuze diner, inclusief aperitief van het huis, huiswijnen, waters en koffie of thee
Rolstoeltoegankelijkheid

Eén kamer op het gelijkvloers is volledig ingericht voor rolstoelpatiënten. Het gelijkvloers tot aan het zwembad heeft het A+ label voor toegankelijkheid. De hellingsgraad via het poortje van de nachtingang is aangepast voor verbeterde rolstoeltoegang. Met de grijze sleutel die u samen met uw kamersleutel ontvangt, kan u dat poortje altijd gebruiken.

De twee grotere tafels in het restaurant zijn verhoogd zodat uw rolstoel daar comfortabeler onder past.

Op eenvoudig verzoek kunnen wij de parkeerplaats voor onze privéwoning voorbehouden voor mensen met een vergunning.

Dagje shoppen

Als u van plan bent om in Maasmechelen Village of Roermond outlet te shoppen, kan u bij ons kortingkaarten bekomen of een QR-code scannen wat u extra voordelen biedt.

Aclimatisatie

Uw kamer beschikt over airconditioning waarmee u de temperatuur zowel warmer als kouder kan instellen. Dit doet u met de witte afstandsbediening die naast uw bed hangt.

Wij hebben geïnvesteerd in stille warm/koud airco’s waarvan de capaciteit meer dan sterk genoeg is voor de oppervlakte van uw kamers. Hierdoor moeten die maar kort op volle capaciteit draaien om uw kamer binnen enkele minuten de gewenste temperatuur te laten bereiken. Het is zinloos deze te laten draaien als u op daguitstap vertrekt. U begrijpt hopelijk dat wij deze uitzetten als u dit zelf zou vergeten te doen.

Televisie

Alle kamers zijn voorzien van een smart-tv met digitale televisie en toegang tot Netflix. De televisie kan u bedienen met de afstandsbediening die aanwezig is op elke kamer. U hebt ook toegang tot het internet via uw televisie. 

Op de televisie in het salon kan u ook genieten van Telenet televisie met terugkijkTV, PlaySports met Eleven Sports en Streamz. 

Netflix

Wanneer u op uw afstandsbediening op de knop ‘Netflix’ duwt zal u zien dat Netflix opstart. U kan dan eerst kiezen voor Nederlands, Frans, Engels of Duits. Als u uw eigen Netflix aanmeldgegevens zou gebruiken, vergeet dan niet terug uit te loggen bij vertrek.

HANDDOEKEN & BADJASSEN

De handdoeken en badjassen zijn enkel bedoeld om bij ons te gebruiken. We maakten namelijk al meermaals mee dat onze handdoeken en badjassen worden meegenomen om te gebruiken bij andere wellnesscentra of zwemgelegenheden en daar verloren zijn geraakt. Voor een verloren handdoek rekenen we € 40 aan, een verloren badjas € 75. Omwille van ecologische redenen zullen enkel de handdoeken die op de grond, in het bad of de douche liggen vervangen worden tijdens de housekeeping.

ALTIJD DICHTBIJ

Onze privéwoning is het gebouw aan de andere kant van het restaurant. Zo zijn wij dag en nacht altijd vlakbij indien nodig. We zouden u vriendelijk willen vragen niet verder te komen tot aan de deur van de keuken. Wij komen naar het onthaal als u daar op het belletje duwt en buiten de openingsuren zijn we bereikbaar op het nummer 0499/56.58.97.

CAMERATOEZICHT

Enkel omwille van bewaking en toegangscontrole hebben wij enkele camera’s geplaatst. Deze zijn gericht op de deuren van de receptie, de ramen en deuren van het restaurant, de fietsenstalling, de toegangspoort en aan de zijkant van onze woning.