fbpx

Over ons restaurant


Floris Hubert (tevens de eigenaar van hotel de Maretak) heeft in 2014 - na hotelschool en na een totaal andere loopbaan - besloten om eindelijk zijn droom waar te maken en te doen waar zijn hart al langer ligt; in de keuken van een kleinschalig restaurant. Kleinschalig en gemoedelijk én met een dagverse keuzemenu die elke dag wisselt.

U kan elke dag kiezen uit enkele voorgerechten. 
Een vis-of vleeshoofdgerecht
Een zoet nagerecht of een Limburgs kaasbordje.
U combineert en kiest hoe u wil, het meest gekozen is de drie-gangen menu, maar u kan zelf samenstellen van een één- tot zelf een vijf-gangen menu.

Natuurlijk houden we rekening met diëten en/of allergieën, maar dan vinden we het wel fijn als u het ons op voorhand even laat weten. Ook als u uw gedacht niet vindt in onze menu zoeken we samen naar een alternatief dat volledig uw goesting is.
We kunnen u dit concept enkel aanbieden als u op voorhand reserveert, dat kan ten laatste de dag zelf voor 12 uur. We verwelkomen u graag aan tafel tussen 18:30 uur en 20:00 uur.
Ons restaurant sluit altijd om 22:30 uur, zodat de rust voor alle gasten bewaard wordt en we u ook de dag erop een frisse en vlotte service kunnen garanderen. 

 

Tarieven


  • Drie-gangen keuzemenu
    € 70
  • - Limburgs kaasbordje
    (+ €8)
  • Vier-gangen keuzemenu
    € 85
  • Hoofdgerecht
    € 40

Praktisch


In ons restaurant kan u enkel blijven dineren mits reservatie, dat kan de dag zelf tot 12 uur. 
Wij verwelkomen u graag aan tafel tussen 18:30 en 20 uur.
Met eventuele diëten en voorkeuren houden wij héél graag rekening als we ze op voorhand weten.
Bedankt om de rust van de andere gasten te respecteren. Om 22:30 sluiten wij altijd de deuren van ons restaurant, als u het graag wat later wilt maken, helpen we u graag aan leuke adresjes in de buurt.