fbpx

Covid-19 protocol

Welkom terug!

Anders dan anders maar nog even gastvrij.
Om u op een veilige manier te ontvangen hebben wij enkele maatregelen moeten nemen. Zo kan u nog steeds genieten van een zorgeloos verblijf.
Wij vragen u dit protocol even door te nemen.

  • We vragen aan al onze gasten hun verblijf te annuleren wanneer ze symptomen hebben zoals hoesten, niezen, loopneus, keelpijn of koorts. Bovendien mag men tijdens de laatste 14 dagen voor het verblijf geen contact hebben gehad met personen die besmet waren met Covid-19. Dit geldt uiteraard niet voor incidenteel hoesten of niezen maar dit moet dan wel tijdens uw verblijf gebeuren in overeenstemming met de preventieve Covid-19 hygiëne maatregelen (hoesten in elleboog en gebruik maken van papieren zakdoekjes).
  • In de gemeenschappelijke ruimtes, zowel binnen als buiten, is het verplicht om een mondmasker te dragen indien er zich ook andere gasten bevinden. Heeft u geen mondmasker bij dan is dit geen probleem, aan de receptie kunt u mondmaskers vinden.
  • Bij de receptie, het salon en restaurant wordt hand-ontsmettende vloeistof geplaatst. Iedereen dient bij het binnenkomen van het hotel zijn handen even te ontsmetten.
  • Wenst u iets uit de bar of van het koffietoestel te nemen, ontsmet dan ook even uw handen of vraag er ons naar. Wij helpen u graag verder.
  •  Er wordt aan de gasten gevraagd zoveel mogelijk zelf hun bagage naar de kamer te brengen. Als dit om bepaalde redenen niet mogelijk is helpen wij u natuurlijk nog steeds graag verder.
  • Wij mogen helaas geen kranten en tijdschriften meer voor u klaarleggen. Toeristische folders zullen wel uitgestald blijven, maar u mag ze niet zelf nemen tenzij u eerst even uw handen ontsmet. Vraag er ons naar en wij nemen ze graag even voor u. Bovendien krijgt u dan vaak nog een extra woordje uitleg.
  • Er wordt gevraagd om zoveel mogelijk gebruik te maken van het toilet op de kamer.
  • Iedereen, buiten de eigen bubbel, dient een fysieke afstand te houden van minstens 1,5m. Bij aankomst en vertrek krijgt u dus ook geen hand meer van ons maar wel een welgemeende glimlach, vanachter een mondmasker.
  • Restauranttafels werden zo opgesteld dat de nodige afstand kan bewaard worden. Bij het serveren van uw gerecht zullen wij een mondmasker dragen. Bij het ontbijtbuffet zal alles uitgestald staan, ontsmet zeker even uw handen alvorens u iets neemt en wij bedienen u natuurlijk ook graag meermaals.
  • Aangezien wij met tafellinnen werken, zal er u steeds eenzelfde tafel toegewezen worden voor het ontbijt en diner.

Wijzelf ontsmetten natuurlijk ook zeer regelmatig onze handen en houden ons ook achter de schermen aan alle protocollen.
Alle gemeenschappelijke ruimtes in het hotel worden daar waar nodig op regelmatige basis ontsmet zoals leuningen, receptiebel, toiletten,… ).
Op de kamers zal uiteraard ook, naast de gewone reiniging en ontsmetting, specifieke aandacht zijn voor deurklinken, lichtschakelaars, afstandbediening,… ).

Dit protocol is verplicht en is in overeenstemming met de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie en de F.O.D Volksgezondheid en houdt tevens rekening met de opgelegde maatregelen en specifieke aanbevelingen voor de horeca.

Wij kijken er alvast erg naar uit u binnenkort te mogen verwelkomen.

Eveline & Floris